Websites og intranet

Vi skaber bæredygtige
kvalitetsløsninger

Hos Cabana løser vi jeres digitale udfordringer med fokus på langtidsholdbare og brugervenlige kvalitetsløsninger. Funktionel UX, lækkert design og webtilgængelighed er nøgleord i arbejdet med vores digitale løsninger.

Vi tilbyder
Websites

Mangler I et nyt website? Vi har mange års erfaring med solide løsninger

I de senere år har vi specialiseret os i offentlige organers hjemmesider, og vi hjælper særligt offentlige organisationer til at kommunikere nemt og enkelt, digitalt i et brugervenligt CMS, vi kalder PublicPlatform. Vi samarbejder også med kreative virksomheder og hjælper gerne med at få jeres nye website til at spille.
Kommuneplatformen

Vi hjælper kommuner med at kommunikere nemt og enkelt på deres digitale kanaler og samtidig dele funktionalitet og viden

I de senere år har vi specialiseret os i offentlige organers hjemmesider. Kommuneplatformen, bygget i Umbraco, favner danske kommuners websites og subsites. Sammen har vi skabt et helt særligt kommunalt fællesskab.
INTRANET

Brugervenligt intranet til danske kommuner og andre offentlige organer

Som en del af vores løsninger Kommuneplatformen og PublicPlatform tilbyder vi intranet til offentlige organisationer. Vores intranet er brugervenligt og intuitivt bygget op i Umbraco CMS.
Seneste artikler