Vores services

Vi varetager alle faser i projektet

Vi hjælper bl.a. vores kunder med følgende

Customer Experience

Kunden er hjertet i alle vores løsninger, og det er gennemgående for alt hvad vi foretager os. Sagt på en anden måde: vil du levere personaliserede, digitale kundeoplevelser, så er det os, du skal snakke med.

Platformsstrategi

Platformsstrategi og digital revision er nogle af vores kernekompetencer. Vi står til rådighed når det er tid til et kvalitetstjek, så du er sikret, at din digitale platform lever op til sit fulde potentiale.

Koncept og Design

Vi omsætter idéer til brugervenlige løsninger, baseret på indsigter og data. Kreativitet er i fokus når vi arbejder med funktionalitetsdesign, servicedesign, UX og brugervenlighed. Vi sørger for at alle digitale berøringspunkter i din virksomhed er tænkt igennem og arbejder sammen, så kundeoplevelsen altid er konsistent, personlig og værdifuld.

Udvikling og Teknologi

Vores erfarne udviklere og systemarkitekter arbejder med de nyeste teknologier og metoder. Vi bruger marketing automation til at personalisere kommunikation, så den er relevant og rettidig for din modtager, hvilket betyder højere konverteringsgrad og større omsætning for dig.

Test

Kvalitet har topprioritet for os, og vi leverer kun gennemtestede produkter. Performanceoptimering, SEO og User Acceptance er blandt vores kernekompetencer, og vi sikrer altid topkvalitet på tværs af platforme og enheder.

Hosting

Det er alfa og omega for kundeoplevelsen at dit website altid er tilgængeligt. Derfor tilbyder vi managed hosting med effektive backup rutiner, så du ikke skal bekymre dig om nedetid.

  

Service

En serviceaftale sikrer at du aldrig står alene efter lancering. Vi holder dig i hånden hele vejen, så du kan føle dig tryg og sikker. Vi lover hurtig responstid, og du kan altid tage kontakt til os via vores supportsystem.

Projektledelse

Vores knivskarpe projektledere styrer udviklingen af din løsning, og sikrer kvalitet gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du som kunde er i fokus og føler dig i gode hænder. Vi arbejder med projektstyringsværktøjer og er uddannet indenfor SCRUM og PRINCE2.