Udvalgte cases

Greve Kommune

Synergier i udviklings- og netværksfællesskabet, som flere og flere af landets kommuner samles om på Kommuneplatformen, var vigtige for Greve Kommune. Læs casen her.

Mariagerfjord Kommune

Vi har i sommeren 2021 lanceret Mariagerfjord Kommunes nye intranet, som hen over sommeren er blevet åbnet op for de øvrige medarbejder i kommunen. Læs casen her.

Albertslund Kommune

På kun 25 dage, fra aftalen var underskrevet, lancerede vi i samarbejde med Albertslund Kommunes team, det nye albertslund.dk. Læs casen her.

Videncenter for Diabetes

Kompleks vidensformidling, gjort let for bruger og webredaktør og med en Siteimprove score i webtilgængelighed på knap 100%. Læs casen her.

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune er i top for kommunalt erhvervsklima i Danmark. Det kræver plads til erhvervsliv og borgere i et digitalt univers med vokseværk. Læs om løsningen her.

NÆSTVED KOMMUNE

Næstved Kommune valgte fællesskabet - og fik en digital løsning for fremtiden. Læs mere om en helt ny bæredygtig udviklingsplatform her.

Guldborgsund kommune

Guldborgsund Kommune kom i luften med nyt website på under 40 dage.

Morsø Kommune

Morsø Kommune oplever at have fået en mere autonom hjemmeside, som tydeligt bærer præg af at være deres eget i design, funktionalitet og struktur.

Dragør Kommune

Vi kom hurtigt fra start i samarbejdet med Dragør Kommunes dygtige team, og i september 2022 kunne Dragør Kommune stolt lancere en ny fremtidssikret hjemmeside.

SDU

Digital relancering af Syddansk Universitet - nu i mobiloptimeret design. Sådan migrerede vi Danmarks største SiteCore-løsning.

Forenede Service

Hvordan forener man et bredt udsnit af kunder – fra rengøring, køkken, hospital og pleje til kontor, bygning og ejendom? Læs casen her.

Dansk Mode og Textil

Dansk Mode & Textil fik nyt brugervenligt design, der gav mere tid til den personlige rådgivning.
Læs casen her.

KODA

Musikken spiller – og det gør Kodas nye digitale kanaler også. Se hvordan vi udfoldede den gode musikoplevelse digitalt.