Udvalgte cases

Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme har fået det up-to-date CMS, organisationen ønskede sig. Systemet har gjort det nemmere for administratorerne at uddelegere arbejdet med hjemmesiden. Læs casen her.

Mariagerfjord Kommune

Vi har i sommeren 2021 lanceret Mariagerfjord Kommunes nye intranet, som hen over sommeren er blevet åbnet op for de øvrige medarbejder i kommunen. Læs casen her.

Albertslund Kommune

På kun 25 dage, fra aftalen var underskrevet, lancerede vi i samarbejde med Albertslund Kommunes team, det nye albertslund.dk. Læs casen her.

Videncenter for Diabetes

Kompleks vidensformidling, gjort let for bruger og webredaktør og med en Siteimprove score i webtilgængelighed på knap 100%. Læs casen her.

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune er i top for kommunalt erhvervsklima i Danmark. Det kræver plads til erhvervsliv og borgere i et digitalt univers med vokseværk. Læs om løsningen her.

NÆSTVED KOMMUNE

Næstved Kommune valgte fællesskabet - og fik en digital løsning for fremtiden. Læs mere om en helt ny bæredygtig udviklingsplatform her.

Guldborgsund kommune

Guldborgsund Kommune kom i luften med nyt website på under 40 dage.

Morsø Kommune

Morsø Kommune oplever at have fået en mere autonom hjemmeside, som tydeligt bærer præg af at være deres eget i design, funktionalitet og struktur.

Dragør Kommune

Vi kom hurtigt fra start i samarbejdet med Dragør Kommunes dygtige team, og i september 2022 kunne Dragør Kommune stolt lancere en ny fremtidssikret hjemmeside.

SDU

Digital relancering af Syddansk Universitet - nu i mobiloptimeret design. Sådan migrerede vi Danmarks største SiteCore-løsning.

Greve Kommune

Synergier i udviklings- og netværksfællesskabet, som flere og flere af landets kommuner samles om på Kommuneplatformen, var vigtige for Greve Kommune. Læs casen her.