Udvalgte cases

Horsens Kommune

Den østjyske kommune søgte en økonomisk gennemskuelig CMS-løsning til at skabe deres nye hjemmeside i. I maj 2023 kunne kommunen lancere det nye horsens.dk og præsentere redaktørstaben for en ny brugervenlig løsning. Læs casen her.

Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme har fået det up-to-date CMS, organisationen ønskede sig. Systemet har gjort det nemmere for administratorerne at uddelegere arbejdet med hjemmesiden. Læs casen her.

Albertslund Kommune

På kun 25 dage, fra aftalen var underskrevet, lancerede vi i samarbejde med Albertslund Kommunes team, det nye albertslund.dk. Læs casen her.

Videncenter for Diabetes

Kompleks vidensformidling, gjort let for bruger og webredaktør og med en Siteimprove score i webtilgængelighed på knap 100%. Læs casen her.

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune er i top for kommunalt erhvervsklima i Danmark. Det kræver plads til erhvervsliv og borgere i et digitalt univers med vokseværk. Læs om løsningen her.

NÆSTVED KOMMUNE

Næstved Kommune valgte fællesskabet - og fik en digital løsning for fremtiden. Læs mere om en helt ny bæredygtig udviklingsplatform her.

Guldborgsund kommune

Guldborgsund Kommune kom i luften med nyt website på under 40 dage.

Morsø Kommune

Morsø Kommune oplever at have fået en mere autonom hjemmeside, som tydeligt bærer præg af at være deres eget i design, funktionalitet og struktur.

Dragør Kommune

Vi kom hurtigt fra start i samarbejdet med Dragør Kommunes dygtige team, og i september 2022 kunne Dragør Kommune stolt lancere en ny fremtidssikret hjemmeside.

SDU

Digital relancering af Syddansk Universitet - nu i mobiloptimeret design. Sådan migrerede vi Danmarks største SiteCore-løsning.

Greve Kommune

Synergier i udviklings- og netværksfællesskabet, som flere og flere af landets kommuner samles om på Kommuneplatformen, var vigtige for Greve Kommune. Læs casen her.

Mariagerfjord Kommune

Vi har i sommeren 2021 lanceret Mariagerfjord Kommunes nye intranet, som hen over sommeren er blevet åbnet op for de øvrige medarbejder i kommunen. Læs casen her.