Kommuneplatformen

Unikt digitalt fællesskab for landets kommuner

Kommuneplatformen er Cabanas abonnementsbaserede hjemmeside- og intranetløsning, hvor kommuner får adgang til en platform med et unikt udviklingsfælleskab, der kombinerer ‘gør det selv’ med ekstern udvikling, i et tæt samarbejde mellem kommunens medarbejdere og Cabanas design- og tech team.

Vores løsning er mere end et samarbejde.

Det er en platform i konstant udvikling. Vi kalder den Kommuneplatformen – og vi tror på, at det er fremtidens kommuneløsning. I dag har blandt andre Næstved Kommune, Ikast-Brande Kommune og Guldborgsund Kommune valgt løsningen til deres hjemmeside og mange subsites, og Mariagerfjord Kommune har valgt løsningen til både hjemmeside og intranet.

Kommuneplatformen er en platform, som er funderet på Umbraco og består af en række byggeblokke. Byggeblokkene, eller komponenter, kan tilpasses til forskellige kommuneidentiteter, og vigtigst af alt, kan de bruges af alle redaktører på tværs af Kommuneplatformens digitale fælleskab. Mange af komponenterne er allerede udviklet og gennemtestet af både borgere og brugere og er derfor klar til brug allerede nu. Det betyder, at vi kan fokusere på jeres særlige behov, funktioner, designs og integrationer.


Det giver mulighed for et helt nyt og anderledes digitalt fællesskab imellem kommuner, der kan videreudvikles og deles, nytænkes og opdateres, uden at koste ekstra timer.

Derfor kan vi løfte i fællesskab og samtidig få mere værdi i brugervenligheden og kommunikationen.

Morgendagens Kommune - med deltagelse fra alle landets 98 kommuner

I efteråret 2020 tog vi initiativ til Morgendagens Kommune, et videns- og netværksfællesskab eksklusivt for ansatte i landets kommuner.

Inden længe runder vi de første 1000 medlemmer i  LinkedIn gruppen MORGENDAGENS KOMMUNE, som repræsenterer alle landets 98 kommuner der alle deler et ansvar og nysgerrighed, for hvordan vi i forening kan skabe de bedste betingelser for den digitale udvikling i kommunerne og samfundet Danmark.

En tilbagevendende aktivitet er vores månedlige webinar, Go’Morgendagens Kommune, med gæster fra kommunerne selv og relevante leverandører til kommuner. Webinaret afholder sidste onsdag i måneden kl. 09.00 - 09.30.

Ambitionen er endvidere at arrangere fysiske workshops rundt om i landet, samt en større årlig konference. Med visionen om at bygge et stærkt og bæredygtigt fællesskab, hvor medlemmerne har indflydelse på indhold og aktivitet, inviteres medlemmerne til at melde sig som Community Ambassadør, og dermed blive del af en landsdækkenderedaktion.

Kontakt Mikkel Rohde Madsen for nærmere information om MORGENDAGENS KOMMUNE på e-mail mikkel@cabana.dk

Hos vores kommuner får

Borgeren en visuel og brugervenlig oplevelse, som skalerer sig på tværs af devices og altid lever op til gældende krav om webtilgængelighed.
Kommunen et website som altid er up-to-date
Redaktøren en overskuelig backend der hjælper til bedre webtilgængelighed og SEO-optimering.
Kommunen budgetsikkerhed, fast månedsabonnement og omkostningsbesparelser
Redaktøren adgang til et stærkt fagligt netværk og et fælleskab med deling af komponenter/funktionalitet på tværs.

Vores mål er, at gøre danske kommuner i stand til at kommunikere nemt og enkelt på deres digital kanaler… og samtidig dele funktionalitet med hinanden

Prøv Kommuneplatformen gratis

Udfyld felterne og prøv vores gratis demo nu – helt uforpligtende
Tak for din tilmelding.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt os