om cabana

Vi skaber bæredygtige
kvalitetsløsninger til offentlige organisationer

Hos Cabana løser vi jeres digitale udfordringer med fokus på langtidsholdbare og bæredygtige kvalitetsløsninger. Funktionel UX, lækkert design og webtilgængelighed er nøgleord i arbejdet med vores digitale løsninger skræddersyet til offentlige organisationer.

Siden 2002 har vi dyrket æstetisk design, funktionelt UX og best practice implementering for nogle af Danmarks største organisationer. Vores fokus er særligt på bæredygtig udvikling, og hvordan vi i fællesskab kan dele funktionaliteter og erfaringer med hinanden. Sammen sikrer vi en bæredygtig fremtid.

Langtidsholbare løsninger

I de senere år har vi specialiseret os i offentlige organers hjemmesider. Ud fra en bæredygtig tankegang, har vi udviklet digitale løsninger, som tillader brugerne at dele funktionaliteter og erfaringer med hinanden på tværs af kommunegrænser og virksomheder. Baseret på Umbraco CMS imødekommer vores løsning Kommuneplatformen flere danske kommuner særlige kommunikationsbehov.

Læs om vores fællesskab til danske kommuner her.

En bæredygtig samarbejdspartner

I Cabana vægter vi digital bæredygtighed højt. Det gør vi i arbejdet med webtilgængelighed, når det gælder at skabe bæredygtige og brugervenlige, online miljøer, hvor alle borgere har lige og hurtig adgang til information. Vores løsninger er langtidsholdbare SaaS-løsninger, hvor funktionalitet og design deles.

Når vi bruger data, bruger vi strøm. En almindelig kommunal hjemmeside, der kører på en standard fysisk server, koster 1,4 kg. CO2 om dagen. Hos Cabana kan du spare den udledning, da vores servere ligger i et datacenter forsynet med grøn energi.

Velkommen i fælleskabet

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt?