deltid / fuldtid

Umbraco udvikler

Umbraco udvikler

Har du erfaring med at udvikle i Umbraco og er du ambitiøs og dreven af natur? Cabana er i rivende udvikling og vi er på udkig efter en dygtig udvikler, der i samarbejde med resten af vores dygtige team, skal bidrage til at levere fremtidens absolut bedste Umbraco-løsninger. 

Du bliver en central del af vores kyndige udviklingsteam og den rette kandidat skal stræbe efter at hæve barren for digitale løsninger.

Måske du stadig studerer eller mangler lidt erfaring? Og hva’ så

Enten arbejder du allerede som Umbraco udvikler, fx hos et digitalt bureau eller som selvstændig freelancer. Eller også er du stadig i gang med din uddannelse (på KEA, ITU, DTU eller lignende). Det er ikke det vigtigste for os – det vigtigste er at du er målrettet, dygtig og kniv skarp til det du laver. Har du lyst til at dine Umbraco udviklings-evner skal vokse og til at arbejde med at løse tekniske problemstillinger? 

Du skriver godt, fejlfrit og ubesværet på både dansk og engelsk. Og det kan være en fordel hvis du har erfaring med Enterprise kunder og deres digitale løsninger.

Lyder overstående som en opsummering af dine drømme, evner, værdier og kvalifikationer, så er du måske et skridt nærmere din næste arbejdsplads.

Show, don't tell 

Vi vil rigtig gerne have CV og en motiveret ansøgning, men mere end noget andet, vil vi rigtig gerne se nogle eksempler på dit arbejde.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer, men er du knalddygtig og måske du stadig studerer, og kun har 20 timer til rådighed, hører vi som sagt også gerne fra dig.

Hvis du tvivler på, om du kan passe ind i dette stillingsopslag, så tøv ikke – vi hører gerne fra dig! Fordi måske det alligevel lige er dig vi mangler, som vores næste nye Umbraco udvikler.

Du er velkommen til at ringe til CEO Thomas Vorgaard på +45 40 81 95 94, hvis du har spørgsmål. Samtaler holdes løbende og der er jobstart hurtigst muligt. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

  • udarbejdelse af løsningsforslag
  • implementering af kundeløsninger
  • digital rådgivning

Til gengæld får du

  • plads i en inspirerende virksomhed, hvor der er højt til loftet
  • mulighed for relevante kurser og konferencer for at styrke din faglige udvikling
  • fleksible mødetider og mulighed for at arbejde på egne projekter
  • et fantastisk arbejdsmiljø med sociale kollegaer 
  • løn efter kvalifikationer

Thomas Vorgaard

CEO - Partner

tva@cabana.dk +45 4081 9594