overskuelig og tilgængelig

Funktionalitetsdesign til Socialdemokraterne

  • CASE - Socialdemokraterne

OpenSource CMS

Socialdemokraternes hjemmeside fungerer som deres digitale epicenter og skal bag kulissen være nem at håndtere i forhold til daglige opdateringer, vedligeholdelse og administration. Udadtil skal det afspejle partiets kerneværdier på en overskuelig og tilgængelig facon.

Opgaven bestod i at udarbejde et design, som understøtter og gør Socialdemokraternes hjemmeside fuldt ud tilgængelig på tværs af platforme.

I samråd med Cabana valgte Socialdemokraterne at rykke over på OpenSource CMS platformen Umbraco, der udmærker sig ved at være en hurtig og intuitiv platform, med en let og brugervenlig brugergrænseflade.

Minimalistisk og responsivt

Socialdemokraterne.dk er nu et minimalistisk og responsivt website, hvor brugeroplevelsen fremstår akkurat lige så vellykket på mobil som på computer. De visuelle virkemidler og billeder understøtter og præsenterer partiets ånd i bedre former og rammer.

Sitet er udviklet igennem et agilt forløb, og visuelt er det inspireret af Socialdemokraternes identitet: En historisk organisation med et klart værdisæt og dedikerede medlemmer. Designet er løftet så det afspejler og understøtter den forbedrede informationsarkitektur, holdt i et let og moderne udtryk, selvfølgelig båret af partiets stil og velkendte farver.