Services

Udvikling og drift

Udvikling & drift

Cabana er akkrediteret for sine solide og stærke kompetencer i website og .net udvikling. Vi tilbyder hosting, samt en række serviceaftaler som kan anvendes til vedligeholdelse og mindre opgaver. 

CMS-implementering i Sitecore, Umbraco & Wordpress

Cabana har designet og implementeret digitale løsninger (websites og intranet) på Sitecore, Umbraco og Wordpress CMS platforme siden 2002. Udvikling af websites på Sitecore, Umbraco og Wordpress er Cabanas historiske grundsten og er en stor del af Cabanas forretningsgrundlag.

På Sitecore er Cabana akkrediteret som Implementation Partner, hvilket vil sige, at Cabana er respekteret for sit høje kompetenceniveau og betroet samarbejdspartner til at udvikle komplicerede Sitecore-løsninger. Cabana er som én af de eneste Sitecore partnere i verden,  eksperter i at arbejde med Sitecores Customer Experience Modul og har som én af de få en lang række af succesfulde løsninger på netop den del af Sitecore platformen.

Cabana har flere års erfaring med at designe og udvikle sofistikerede og brugervenlige websites i Wordpress og som leverandør af open-source Umbraco CMS sites, følger Cabana hele tiden med udviklingen i de seneste versioner. Vi er Umbraco Gold Partner, og Cabana har igennem en lang årrække udviklet en lang række standardfunktionaliteter og features i Umbraco, som kan gøre implementeringen hurtig og effektivt.  

Se eksempler på Cabanas CMS løsninger her.

Webudvikling

Cabana har mange års erfaring med design, .Net udvikling og integration. Design og .Net udvikling udenfor almindelig websiteudvikling er f.eks. til specieludviklet software til Servicedesign.

Cabanas udviklerteam har stor erfaring med integration fra CMS til 3. partssystemer såsom ERP, CRM, e-mail, personaliserings- og e-commerce systemer. 

Web

App udvikling

Cabana tilbyder udviklingen af forretningskritiske og driftsikre mobile apps. Vi har flere års erfaring inden for app-udvikling – hvad enten det er native eller cross-platform og kan varetage alle faser af projektet fra konceptudvikling til udvikling.

Hosting

Cabana kan hoste din websiteløsning. Hosting kan købes i 3 forskellige servicepakker med forskellige responstider og niveauer af support.

Kontakt Cabana for nærmere oplysninger. 

Hosting

Support & fix

Hos Cabana kan du lave en support og fix aftale, som dækker dine løbende behov for teknisk assistance, bugfixing og mindre design og udviklingsopgaver. Support og Fix aftaler er bundlet i 3 pakkestørrelser med forskelligt indhold og niveauer af support.

Kontakt Cabana for nærmere oplysninger.