Services

Indsigter

Indsigter

Opnå bevisførelse og indsigt til at forstå dine kunder og brug viden til at udvikle forretningsfordele. Skyd ikke i blinde, når du skal igangsætte nye forretningsinitiativer. Få business casen og argumenterne på plads til at opnå budget for dine idéer.

Kunderejser - afdækning

Cabana tilbyder afdækning af kunderejser. Formålet med at afdække kunderejsen er at skabe en holistisk og dyb forståelse for jeres kunders relation til virksomheden.Som en del af afdækningen udarbejder Cabana fx spørge-guides, gennemfører stakeholder- og brugerinterviews, analyserer feedback og kortlægger rejserne visuelt.
 Arbejdet med afdækning af kunderejser har mange facetter.

Vi arbejder i workshops, indsamler viden, rapporterer og laver visualiseringer. Afdækning af kunderejser sker i tæt samarbejde mellem jeres virksomhed og Cabana og kan tilrettelægges i én workshop eller fordeles over flere.

Workshop

Kunderejser - prioritering

Baseret på udarbejdede kunderejser rådgiver og assisterer Cabana med at prioritere, hvor indsatsen skal lægges. 

Kunderejse-prioritering er primært en workshopbaseret konsulentopgave, der leveres igennem samarbejde mellem kunde og bureau.

Til prioriteringsopgaven benyttes CX prioriteringsmatrix, som berører de 5 influencers:

  • Engagement Level
  • Customer Balance
  • Effort vs. value
  • Competitive Benchmark
  • Business gain

Markedsanalyser

Cabana har mange års erfaring med brugerinddragelse og brugerdrevet design. I den forbindelse har vi udviklet ekspertise i udvikling af interviewguides, spørgeteknik, tests, projektstyring og indsamling af viden. Cabana har rammerne og erfaring med gennemførelse af benchmarks, brugerobservering, dybde-interviews og styring af fokusgrupper, som vi tilbyder som særskilte ydelser, som du kan bruge som et solidt grundlag for dine projekter.

Interviews

Health Check

Cabana tilbyder at foretage et Health Check af jeres website, hvor vi analyserer og identificerer områder, der kan forbedres, så websitet optimeres for både redaktør og bruger.Health Checket omfatter blandt andet tjek af websitets tekniske opsætning, om der er fejl i koden, websitets hastighed, billedoptimering m.m. Health Checket resulterer i en udførlig teknisk rapport, som i klart og enkelt sprog beskriver Cabanas anbefalinger til, hvordan websitet kan optimeres.

CMS

Analytics

Få mening ud af den data, du opsamler på websitet. Dataopsamling giver mening, hvis det spiller en aktiv rolle, i drift og forretningsudvikling. Cabana kan assistere med at lægge rammeværket for dataindsamling og forretningsudvikling, analysere data og målrette rapporter til rette vedkommende.

Cabana kan hjælpe virksomheder med at opsætte Google Analytics korrekt.  Analytics drejer sig ikke kun om opsamling, men også at kunne stole på data og aktivere dataforståelse i den daglige drift.   Analytics projekter er primært workshopbaseret og ofte tæt forbundet med websiteudvikling.

Analytics

SEO analyse

På baggrund af en analyse af jeres website tilbyder Cabana en detaljeret vejledning til, hvad I kan gøre for at forbedre virksomhedens placering i søgemaskiner.

Cabana kigger på, om der er kode, der blokerer søgemaskinerne i at læse dit website, om du har de rigtige meta-tags, om dit indhold svarer til dine målsætninger for det, du gerne vil findes på, og en række andre vinkler.Projektet indebærer et opstartsmøde, afstemning eller udarbejdelse af målsætninger, systemadgang, teknisk analyse, indholdsanalyse, linkanalyse samt rapportering og præsentation. Leverancen er en rapport med anbefalinger.