FULDTID

Account Manager

Account Manager

Vil du være med at skabe fremtidens brugeroplevelser? Cabana er i rivende udvikling og vi mangler en erfaren senior projektleder, som vil være med til at flytte grænserne for, hvad digitale løsninger kan. 

Hos Cabana vil vi være førende indenfor skræddersyede brugeroplevelser og personalisering på tværs af vores kunders salgs- og marketingplatforme.  Til det har vi brug for en projektleder af en helt særlig kaliber. En ambitiøs og strategisk person, som forstår vigtigheden af at kende sine kunders butik, som har et naturtalent for at skabe dybe og langvarige relationer. En som ser muligheder, hvor andre ser lukkede døre. 

Som senior projektleder hos Cabana er du kundens primære kontakt og du varetager alle former for kundekontakt, fra de daglige opfølgninger over telefonen til møder og afholdelse af workshops.

Du styrer selvsikkert projekterne i krydsfeltet mellem teknologi og design, og forstår at samle kompetencer på tværs af teams. Du er en initiativrig person, som tager ejerskab over egne opgaver og altid formår at få det bedste ud af det team, det budget og den tid du har til rådighed. 

Du har minimum 5 års dokumenteret erfaring fra lignende stillinger, gerne fra bureau. Du har interesse for teknologi, en udpræget forretningsforståelse og så er du selvfølgelig knaldgod til mennesker. Erfaring med Sitecores Experience platform er kærkomment, og kan du tale med, når vi snakker HTML5 og CSS, er det et plus.

Sidst, men ikke mindst, forstår du at videreformidle komplekse budskaber til vores kunder, så de fremstår enkle og letforståelige, hvad enten det foregår på dansk eller engelsk.

Show, don't tell

Vi vil rigtig gerne have CV og motiveret ansøgning, men mere end noget andet, skal vi se eksempler på dit arbejde.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer, men er du knalddygtig og har du kun 20 timer til rådighed, hører vi også gerne fra dig.

Du er velkommen til at ringe til CEO Thomas Vorgaard på +45 40 81 95 94, hvis du har spørgsmål. Samtaler holdes løbende og der er jobstart hurtigst muligt.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

 • effektiv projektstyring, fra definering til levering og opfølgning
 • proceshåndtering, fra planlægning til facilitering
 • projektestimering og budgettering
 • rapportering til kunder, fakturering mv.
 • udarbejdelse af projektaftaler, tilbud og leverandøraftaler
 • teamledelse, herunder motivering og koordinering af projektteams
 • koordinering og eksekvering af møder og workshops 

Til gengæld får du

 • plads i en virksomhed i kæmpe udvikling og hvor der er højt til loftet
 • masser af mulighed for faglig udvikling, med deltagelse på konferencer og kurser 
 • et fantastisk arbejdsmiljø med sociale kollegaer
 • løn efter kvalifikationer 

Thomas Vorgaard

CEO - Partner

tva@cabana.dk +45 4081 9594