Vi mangler dig

Piccoline

Verdens bedste Piccoline søges

Vi mangler en serviceorienteret, karismatisk og bare helt igennem rart menneske til at påtage sig rollen som vores bureaus uundværlige, hjælpende hånd. Vi har med andre ord brug en fantastisk piccoline, en der kan få hverdagen til at hænge sammen på kontoret og bidrage til den gode stemning.  

Vi forestiller os, du er i gang med at nyde dit første eller andet sabbatår – måske er du i gang med at spare op til at rejse - inden du skal starte på en videregående uddannelse, eller måske tager du bare lige en velfortjent pause mellem din bachelor og kandidat.

Under alle omstændigheder skal du skal være udadvendt af natur, god til at bevare overblikket og være klar på at der nogen dage vil være ad hoc opgaver, som skal løses hurtigt. Dertil ville det selvfølgelig være en kæmpe fordel, hvis du er interesserer dig for branchen. 

Som piccoline hos Cabana garanterer vi dig en afvekslende og spændende hverdag i et højt tempo. Du får bred kontakt med forskellige mennesker og rig mulighed for at snuse til miljøet på digitalt bureau. 

Dine arbejdsopgaver vil være: 

  • Diverse forefaldende kontorarbejde.

  • Klargøring af frokost, oprydning/rengøring efter frokost. 

  • Sørge for at der er styr på kontoret generelt. 

  • Opdækning og afrydning efter møder. 

  • Postsortering og omdeling

  • Diverse indkøb

Stillingen er 10-15 timer om ugentligt, 2-3 timer hver dag mellem kl. 10-14.

Skynd dig at sende din ansøgning med et lille skriv om dig selv, dine håb og drømme (dog max en A4 side), samt dit CV til Angel Kirkegaard på [email protected]. Vi glæder os afsindigt til at høre fra dig!