Koda og cabana samarbejde

Nu spiller frontenden lige så godt som musikken

Koda assisteres med frontend på deres projekter

Koda har over det sidste år søsat både en ny hjemmeside og et kundewebsite. Projekterne skulle dog vise sig at blive noget af en udfordring, da der ikke var tilknyttet frontend-udviklere til processen. Kodas egne backend-udviklere løste den del af opgaven upåklageligt, men da det kom til layoutet og implementeringen af designet på de to nye sider, begyndte det at volde problemer. Det så ikke rigtigt ud, projektet blev udsat af flere omgange, og Koda måtte søge hjælp eksternt.

Samarbejdet mellem Cabana og Koda begyndte, da Cabana trådte til for at løse de fejl, der var på de to nye sites. Det skulle vise sig at være et rigtig godt match, og Koda fandt det derfor oplagt at fortsætte med Cabanas frontend-assistance på deres videre projekter. Det har indtil videre inkluderet layoutet af deres årsrapport samt det online selvbetjeningssystem, Mit Koda.

"Jeg synes, det er ret imponerende, at man kan have et bureau, som er så dedikeret. Man kan ikke nødvendigvis forvente af eksterne, at de har så meget stolthed over projektet, som det er tilfældet her."

Sarah Erbs Ledet, Projektleder hos Koda