23. FEBRUAR 2017 FRA KL. 8:00

Morgensession om Customer Experience

Morgensession om Customer Experience

Med opsamling af digital adfærd, digital personaudvikling og automatiserede personaliseringsværktøj udfordres i disse år virksomhederne forståelse af den måde de segmenterer og bringer værdi til deres kunder. De fremmeste virksomheder fokuserer på værdiskabelse for den enkelte kunde for at man på den måde kan styrke kundeloyalitet.

Kunder har aldrig haft mere magt i en tidsalder, hvor en alternativ leverandør blot er et enkelt klik væk. Markedsføring har begrænset effekt på kundeloyalitet og derfor er fokus rettet på at optimere kundens oplevelse under hele kunderejsen.

Cabana er specialister i at levere målrettede digitale kundeoplevelser. Et speciale der opstår i spændingsfeltet mellem dyb forretningsforståelse, kreativ spidskompetencer og teknisk ekspertise.

Den 23. Februar afholder Cabana – Digital Experience Studio -  sit første event i 2017 fokuseret på de nye digitale muligheder der er i fuld gang med at ændre den måde virksomheder, på tværs af brancher, interagerer med og skaber værdi for vores kunder.

Vi vil i den forbindelse gerne invitere dig til en inspirerende morgensession, hvor vi vil give dig indsigt i hvordan nogle af verdens førende virksomheder arbejder med digitale kundeoplevelser som konkurrenceparameter og så vil vi, sammen med vores kunde NGF, Nature Energy, præsentere en hands-on case på, hvad det har betydet at introducere et digital kundeoplevelsesprogram, hvilke udfordringer der har været på vejen og hvordan man har løst dem.

Sitecore deltager til vores morgensession, så der er rig mulighed for at stille eksperterne uforpligtende spørgsmål og få klare svar.

 

PROGRAM 23. FEBRUAR

  • 8.30 - Velkommen & morgenmad
  • 9.00 - Introduktion til Cabana Experience Studio
  • 9.15 - Kundeoplevelser i den digitale tidsalder
  • 9.30 - Customer Experience i Sitecore
  • 9.50 - NGF – Nature Energy, hands-on case
  • 10.30 - Spørgsmål


OBS! Vi forbeholder os retten til at kræve et No Show Fee på 250,-, såfremt der ikke afmeldes senest 48 timer før.

Eventet er afholdt.