Bliv en del af et dynamisk og inspirerende kontorfællesskab 

Co-working space i kreative omgivelser

Få plads til at udfolde dig og din virksomhed

Er du selvstændig, freelancer, en start-up, en etableret mindre virksomhed eller lignende, og kunne du tænke dig en hverdag i et kreativt, dynamisk og højtspecialiseret kontormiljø? 

Vi har lige nu fire ledige kontorpladser i vores lyse, rummelige lokaler på Christianshavn - 10 minutters gang fra Christianshavn St.

Her får du din egen plads (ved siden af din makker, hvis I er flere) og bliver en del af et kontorfællesskab, hvor du får mulighed for at udvide dit professionelle netværk og for faglig sparring i hverdagen.

Du har fri adgang til kontoret og til vores fællesfaciliteter, fx køkken, mødelokaler og Christianshavns (måske) dejligste tagterrasse. Og så følger der en flok engagerede og rare kontorfæller med - kvit og frit.  

Har du spørgsmål eller har du lyst til at kigge forbi, hilse på os og se lokalerne og din måske kommende kontorplads, så send os en mail. Skriv til Thomas Vorgaard på [email protected]

Du får blandt andet

  • egen plads med hæve-sænkebord, internet, reolplads, m.m.
  • adgang til fællesfaciliteter (køkken, mødelokaler, tagterrasse)
  • adgang til kontoret 24/7
  • mulighed for frokostordning
  • mulighed for P-plads 
  • mulighed for at udvide dit professionelle netværk og for sparring i hverdagen
  • mulighed for at deltage i sociale arrangementer, fx fredagsbarer, julefrokoster

   
Leje pr. måned: 3.000 kr. ekskl. moms

Hvem er vi?

Cabana er et digital experience studio. Det betyder, at vi laver personaliserede, digitale brugeroplevelser til vores kunder. Vi løser opgaver indenfor strategi, design, udvikling og implementering til store offentlige og private virksomheder.

Vores team består af et godt mix af designere, udviklere, projektledere og rådgivere. Vi sidder ca. 20-25 mennesker på kontoret til dagligt.