GF Forsikring 

Bannermotor sparer tid og penge

  • CASE - GF Forsikring

HVORFOR EN BANNERMOTOR?

Når man gerne vil ud med et specielt budskab opretter man kampagner. Når disse skal promoveres og synliggøres overfor omverdenen gøres dette typisk ved hjælp af Bannerannoncer.

Annoncering kan være dyrt nok i sig selv og når man så samtidig skal have produceret mange bannere med forskellige budskaber og størrelser, kan det hurtigt blive en bekostelig affære.

Cabanas egenudviklede Bannermotor sørger for, at GF Forsikring selv kan producere alle de bannere med de budskaber og størrelser de har brug for.

Pre-producerede bannere

Bannerannoncering er den mest anvendte annonceringsform i den digitale tidsalder, men også en af de dyreste.
Hos GF forsikring bliver der brugt rigtig mange ressourcer på bannerannoncering og dermed udvikling af bannerreklamer. 

Udnyttelse af CMS

Bannermotoren gør det muligt for GF Forsikring selv at skabe bannere direkte i deres CMS platform. Det eneste det kræver er et login, hvorefter webredaktøren kan gå i gang med at producere bannere ud fra GFs foruddefinerede designs. Herefter oprettes banneret og den ønskede tekst til den specifikke annoncering kan tilføjes. Linket i banneret kan ligeledes redigeres, så brugeren ender på den korrekte landing page i forhold til annoncen.
 

Logistisk set betyder det, at GF Forsikring har mulighed for at forudproducere bannerannoncer for hele året, i én omgang. GF har samtidig mulighed for nemt at producere og distribuere en kampagneannonce i kølvandet på en pludselig opstået hændelse, eksempelvis i tilfælde af skybrud. Gamle kampagner kan duplikeres og genbruges, så yderligere spildtid undgås.

Samarbejdet med Cabana har for mig som projektleder for projektet været helt i top. De dygtige designere og udviklere har udvist engagement, skills og leveret et godt håndværk. Vi ser frem til fremtidige webprojekter.

Karsten, Projektleder GF Forsikring

GF Forsikring