CABANA BRUGERPANEL

Brugerpanel: Få indflydelse på virksomheders nye digitale løsninger

Sæt dit aftryk på fremtidige digitale løsninger

Fremtidens løsninger kræver brugerinddragelse. Sådan er det bare. Har du lyst til at blive en del af et spændende og fleksibelt brugerpanel, så er det her din chance for, at få indflydelse i virksomheders nye digitale løsninger.

  • Meld dig ind i vores brugerpanel, og vær med til at forme retningen for fremtidige løsninger
  • Giv udtryk for dine personlige brugerbehov - det eneste vi kræver af dig er, at du lover at være helt ærlig
  • Du hører fra os cirka 1-2 gange om måneden over e-mail, med mindre andet er blevet aftalt

Vi tager kontakt til dig ved at sende spørgeskemaer eller ved at invitere dig med til tests af nye idéer, designs, løsninger eller prototyper. Det er din opgave at give udtryk for, hvordan løsningen ville virke på dig. Du skal tænke højt og det bedste ved det hele er, at der aldrig vil være rigtige og forkerte svar.

Det her er en spændende mulighed for dig, som gerne vil sætte præg på udviklingen af digitale produkter og som samtidig ønsker at indgå i et spændende brugerpanel hos et voksende digitalt bureau.

Tilmelding

* indicates required
Bare rolig. Cabana behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Se vores løsninger og kundecases her

Bliv en del af design- og udviklingsfaserne

Dine indsigter er især vigtige for os at få, i løbet af projekters udviklings- og designfaser. Her tester vi holdinger og adfærd gennem udsendte spørgeskemaer eller gennem mere kvalitative brugertests.

Når vi samarbejder med virksomheder, har vi brug for din holdning. Dine input vil blive brugt på forskellig vis, men altid med henblik på at skabe forbedringer der sikrer de meningsfulde digitale oplevelser.