22. MARTS - 15:00-16:30

Bliv klog på Umbraco - med grundlæggeren Niels Hartvig & cases

Har du også hørt om Umbraco?

Hvis du beskæftiger dig med din virksomheds digitale platform, har du sikkert hørt om Umbraco. Grundlæggeren af det fremadstormende CMS, Niels Hartvig, kommer forbi årets første Cabana session og skyder eftermiddagen i gang med rådgivning og inspiration. Cabana præsenterer en praktisk case: vi har revitaliseret Energitilsynets digitale platform. Og så serverer vi øl og snacks.

Er du nysgerrig på platformens muligheder? CMS'et har de sidste par år markeret sig som en brugervenlig, skalerbar og sikker platform - og derfor afholder vi denne session. Vi tager dig med på en snak om platformsstrategi og om at bygge rigtigt fra start af.  

Vi runder vi af kl 16:30, og herefter er der tid til netværk og snak. 

 

Du skal med fordi:
Du har ansvaret for digital kommunikation, marketing, forretningsudvikling, salg eller branding på digitale platforme. Du har lyst til at høre mere om Umbracos potentialer. Du har måske hørt om CMS’et før, eller også kender det allerede – og vil vide mere. Få inspiration til din platformsstrategi og til hvordan du kan optimere på en eksisterende løsning.

Eventet er helt gratis og vi glæder os til at se dig denne torsdag eftermiddag!

Tilmeld dig lige her

 

Hvornår?

Torsdag d. 22. marts 2018 klokken 15:00-16:30. 

Hvor?

Lige her hos os på Christianshavn
Danneskiold-Samsøes Allé 24, 1434 København K


Program

 • 15:00 – 15:10 – Velkommen, tag noget at drikke & tag plads

 • 15:10 - 15:40 - Niels Hartvig 
  Founder & Chief Unicorn at Umbraco A/S
  Stifteren af content management systemet, Umbraco, kommer forbi, fremhæver konkrete cases og fortæller om fremtidsudsigterne for platformen. Hent inspiration og stil spørgsmål.

 • 15:40 – 15:50 – En lille pause

 • 15:50 – 16:20 -  Cabana og Energitilsynet
  Head of UX & Strategy, Angel Kirkegaard og frontend udvikler, Thomas Hansen
  Efter pausen dykker vi ned i et praktisk Umbraco arbejde. Vi har revitaliseret Energitilsynets digitale platform. Vi rådgiver om opbygning, designvalg og platformsstrategi – forstå fordelene i det praktiske arbejde med Umbraco.

 • 16:20 - 16:30 – Dialog
  Vi runder af med spørgsmål og dialog. Og øl, netværk og snak. 

Læs mere

 Vi er Umbraco Gold Partnere, og med vores certificerede udviklere, hjælper vi gerne til med, at udvikle din næste Umbraco løsning.