AFLYST / MARTS 2018

Bliv klog på Umbraco - med grundlæggeren Niels Hartvig & cases

Har du også hørt om Umbraco?

Hvis du beskæftiger dig med din virksomheds digitale platform, har du sikkert hørt om Umbraco. Grundlæggeren af det fremadstormende CMS, Niels Hartvig, kommer forbi årets første Cabana session og skyder eftermiddagen i gang med rådgivning og inspiration. Cabana præsenterer en praktisk case: vi har revitaliseret Energitilsynets digitale platform. Og så serverer vi forfriskninger.

Er du nysgerrig på platformens muligheder? CMS'et har de sidste par år markeret sig som en brugervenlig, skalerbar og sikker platform - og derfor afholder vi denne session. Vi tager dig med på en snak om platformsstrategi og om at bygge rigtigt fra start af.  

Vi runder vi af kl 16:30, og herefter er der tid til netværk og snak. 

 

Du skal med fordi:
Du har ansvaret for digital kommunikation, marketing, forretningsudvikling, salg eller branding på digitale platforme. Du har lyst til at høre mere om Umbracos potentialer. Du har måske hørt om CMS’et før, eller også kender det allerede – og vil vide mere. Få inspiration til din platformsstrategi og til hvordan du kan optimere på en eksisterende løsning.

Eventet er helt gratis.


Dette event er aflyst. Program

Vi vil så gerne netværke. Derfor har vi planlagt næste netværksmøde her hos Cabana og omdrejningspunktet denne gang er Umbraco.

Aftenens tema er Umbraco Headless og da den længe ventede version 1 næsten er færdig, er vi så heldige at Umbraco kommer forbi og demonstrerer den nye implementering for os.

Deltag, vær med og lyt.

Del din Umbraco-viden og bliv inspireret.

Netværk, snak og hav det sjovt.

Vi håber at se dig her i vores lokaler på Christianshavn.

Det er helt gratis og vi sørger for at du ikke går hverken tørstig eller sulten herfra.

 

Eventet ligger på meetup.com 

 

PROGRAM

  • 17:00 – 17:15 – Ankomst
  • 17:15 - 17:30 - Velkommen fra Cabana 
  • 17:30 – 18:00 – Seneste nyt fra HQ
    Rune Strand, Coach & Cloud Counselor, Umbraco
  • 18:00 – 18:30  Mad, drikke og netværk 
  • 18:30 - 19:00 – Headless præsentation og hacking
    Niels Hartvig, Chief Unicorn, Umbraco  

 

 

Eventet er afholdt. 

Læs mere

 Vi er Umbraco Gold Partnere, og med vores certificerede udviklere, hjælper vi gerne til med, at udvikle din næste Umbraco løsning.