FULDTID

Senior Projektleder

Account Manager

Cabana er i rivende udvikling og vi mangler en erfaren account manager til at fastholde og opbygge solide, langvarige relationer til vores kunder igennem strategisk rådgivning. 

Som account manager hos Cabana er du vores kunders primære kontakt og du har det overordnede ansvaret for at kunderne får værdi af samarbejdet med vores virksomhed.

Du er en stærk rådgiver og arbejder i krydsfeltet mellem forretning, teknologi og projektledelse, med en god forståelse for de kompetencer der kræves i teamet, for at levere det ønskede resultat.

Du er vant til og bliver motiveret af også at have budgetansvar og er stærk til at identicere kundernes behov/ønsker og omsætte dem til tilbud og leverancer.

Vi forestiller os, du minimum har 3 års erfaring fra lignende stillinger, gerne fra bureau og at du har interesse for teknologi, samt en udpræget forretningsforståelse.

Erfaring med Sitecores Experience platform er kærkomment, og kan du tale med, når vi snakker HTML5 og CSS, er det et plus. Og så er du selvfølgelig en stærk teamplayer

 

Giv lyd

Send CV og motiveret ansøgning til [email protected] 

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer, men er du knalddygtig og har du kun 20 timer til rådighed, hører vi også gerne fra dig.

Du er velkommen til at ringe til CEO Thomas Vorgaard på +45 40 81 95 94, hvis du har spørgsmål. Samtaler holdes løbende og der er jobstart hurtigst muligt.

Til gengæld får du
  • plads i en virksomhed i kæmpe udvikling og hvor der er højt til loftet
  • masser af mulighed for faglig udvikling, med deltagelse på konferencer og kurser 
  • et fantastisk arbejdsmiljø med sociale kollegaer
  • løn efter kvalifikationer 

Thomas Vorgaard

CEO

[email protected] +45 4081 9594