brugervenlighed og relevans

Redesign af 3Fs digitale platform

Fagforeningens digitale medlemsunivers

Fagforeningen 3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og A-kasse med overenskomster på flere arbejdspladser, end nogen anden fagforening. Med Cabanas hjælp har 3F lanceret et nyt og personaliseret medlemsunivers med brugervenlighed og funktionalitet i centrum.

fun facts

  • 290.000 Medlemmer
  • 118 3F kontorer i DK
  • 12 Års samarbejde
  • 90% Hurtigere end det forrige site

Den personlige brugeroplevelse i centrum 

3Fs website fungerer som deres digitale epicenter – det er her medlemmerne kan tilgå al information og services samt udfylde blanketter og benytte selvbetjeningsværktøjer. Derfor er det altafgørende, at platformen er nem og overskuelig at benytte for medlemmerne. Det nye 3f.dk er et funktionelt og responsivt website, hvor brugeroplevelsen fremstår akkurat lige så vellykket på mobil som på computer. Vi har gjort en ekstra indsats for at levere hurtige svartider da flere medlemmer benytter deres mobil. Faktisk kan 3F nu glæde sig over at have det hurtigste website blandt fagforeninger i Danmark.
3Fs medlemsgruppe spænder bredt – lige fra lastbilchauffører til kantinekokke. Men med det rigtige setup kan det stadig lade sig gøre at alle medlemmer møder hjemmesiden på en personlig og relevant måde. Det kan være ved hjælp af målrettede beskeder og nyheder, der tager udgangspunkt i netop medlemmets job. Medlemmer kan tilgå alle services, udfylde relevante blanketter og deltage i kurser gennem mit3F, der fungerer som medlemmets personlige indgang til 3Fs digitale univers.